Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفت دهان یکی از عارضه‌های شایع دهانی است و با چند فرمول طبیعی می‌توان این عارضه را درمان کرد.

خبرگزاری میزان - باشگاه خبرنگاران نوشت: آفت دهان یکی از عارضه‌های شایع است که در حین خوردن، نوشیدن و صحبت کردن موجب رنج و آزار فرد می‌شود، اما ما به شما چند روش طبیعی درمان آفت معرفی می‌کنیم که بسیار اثر بخش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آفت‌ها معمولا بر روی زبان یا در داخل لب و فضای داخلی دهان ایجاد می‌شوند که اغلب علل آفت ناشی از استرس، آلرژی، زخم یا تغییرات هورمونی است و ناگهان ظاهر و به طور معمول، در عرض چند روز ناپدید می‌شوند.

با آب نمک دهانتان را بشویید

یکی از ساده‌ترین راه‌های درمان آفت دهان استفاده از آب و نمک است، نمک حاوی سدیم و سایر مواد معدنی است و به عنوان یک ضد عفونی کننده طبیعی و دهانشویه شناخته می‌شود.

کافی است تا یک قاشق غذاخوری نمک طبیعی را به نصف فنجان آب گرم اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه آن را در دهانتان نگه دارید و سپس آن را از دهانتان خالی و مجدد این روش را تکرار کنید این روش را تا زمانی که فنجان خالی شود ادامه دهید.

درمان آفت با جوش شیرین

یکی دیگر از راه حل‌های موثر برای از بین بردن آفت دهان استفاده از جوش شیرین است چرا که ترکیبات قلیایی آن باعث خنثی شدن اسیدیته دهان و مرهمی برای آفت دهانی محسوب می‌شود، همچنین جوش شیرین با از بین بردن باکتری‌های موجود در دهان به عنوان یک ضدعفونی کننده دهان شناخته می‌شود.

کافی است تا یک قاشق چایخوری جوش شیرین را به نصف فنجان آب اضافه کنید و مقداری از این ترکیب را مدتی در دهانتان نگه دارید و سپس آن را خالی کنید، این روش را باید چند بار تکرار کرد تا اثربخشی لازم را داشته باشد.

سبزی که آفت دهان را فراری می‌دهد

از عهد باستان ریحان یک ضد عفونی کننده قوی در دندانپزشکی محسوب می‌شود و دارای مزایای بسیاری برای سلامت دهان و دندان است. ریحان دارای خواص ضد میکروبی بوده و در درمان عفونت‌ها بسیار موثر است، باید توجه داشت که ریحان نه تنها در درمان آفت تاثیرگذار است بلکه از بروز آفت‌های دهانی و عفونت نیز جلوگیری می‌کند.

برای پیشگیری از آفت‌های دهان کافی است تا سبزی ریحان را به طور مداوم مصرف کنید.

برای درمان آفت‌های دهانی کافی است ۴ لیوان آب را بجوشانید و برگ ریحان را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید برگ‌ها در داخل آن باقی بماند و سپس محلول باقی مانده را در یخچال نگه داری کنید و روزی ۲ بار دهان خود را با این ترکیب بشوئید.

بابونه مسکن طبیعی آفت دهان

بابونه خاصیت ضد میکروبی و آرام بخشی دارد و در سلامت دهان موثر است، این گیاه دارویی یک ضد عفونی کننده طبیعی محسوب می‌شود همچنین در پیشگیری از بروز آفت‌های دهانی موثر است.

کافی است تا کیسه چای بابونه یا ۲ قاشق غذاخوری بابونه خشک را به یک فنجان آب جوشیده اضافه کنید و دهانتان را با این نوشیدنی بشوئید.

درمان طبیعی آفت دهان با آلوئه ورا

آلوئه ورا دارای خواص بازسازی کننده پوست بوده و در درمان بسیاری از بیماری‌ها و علائم آن‌ها موثر است.

برای درمان خانگی آفت دهان با آلوئه ورا کافی است تا قطعه کوچکی از آن را بردارید، ژل آن را داخل یک قاشق بریزید و سپس، آن را مستقیم به منطقه آسیب دیده اعمال کنید.

شهدی طبیعی که آفت دهان را درمان می‌کند

عسل طبیعی در درمان خانگی آفت‌های دهانی موثر است و خواص ضد باکتریایی این شهد طبیعی شناخته شده بوده و کافی است تا یک قطره از آن را به طور مستقیم بر روی منطقه آسیب دیده قرار دهید.

با روغن نارگیل از شر آفت دهان خلاص شوید

روغن نارگیل یکی از دارو‌هایی طبیعی بوده که در درمان آفت دهان موثر است و خواص ضد التهابی دارد و درد و تورم را کاهش می‌دهد. کافی است کمی از روغن نارگیل را روی آفت دهان بمالید و پس از چند دقیقه دهانتان را بشویید.

بیشتر بخوانید: توصیه‌های پیامبر اسلام در مورد بهداشت دهان و دندان

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: آفت اخبارسلامت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آفت آفت های دهانی اضافه کنید آفت های دهان درمان آفت جوش شیرین آفت دهان آفت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۸۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست

«فاطمه قاسم‌پور» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به وضعیت بودجه مربوط به زنان و خانواده بر اساس جزییات جداول بخش دوم بودجه ۱۴۰۳ که از دولت ارسال شده است، اظهار کرد: در جداول ارسالی دولت، از اعتبار تجمیعی مربوط به بند (ب) تبصره ۱۳ که ۳۶ هزار میلیارد تومان است، صرفاً ۱,۸۰۰ میلیارد تومان یعنی فقط حدود ۵ درصد از این بودجه به معاونت امور زنان و خانواده اختصاص یافته است، این در حالی است که در بودجه ۱۴۰۲ با تمهید مجلس جمع یک درصد اعتبارات هزینه‌ای دستگاه‌ها به استثنای ردیف‌های مشخص‌شده در قانون چیزی معادل ۴,۸۰۰ میلیارد تومان بود که در بند (ب) تبصره ۱۳ با توجه به اهمیت موضوع، انتظار می‌رفت بیش از این رقم در اختیار حوزه زنان و خانواده قرار گیرد.

وی افزود: رقم تعیین شده برای معاونت امور زنان در موضوع «توانمندسازی زنان و آسیب‌زدایی از زنان و خانواده» است و سایر موضوعاتی که در قانون بودجه ۱۴۰۲ لحاظ شده بود از جمله مشاوره خانواده، ورزش و سلامت زنان، کارآفرینی زنان و … نیز حذف شده است.

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به سایر بندهای بودجه‌ای مرتبط با حوزه زنان و خانواده از بند (ب) تبصره ۱۳ در جداول ارسالی، گفت: از بودجه مربوط به بند (ب) تبصره ۱۳ بودجه‌های دیگری به حوزه خانواده وارد شده است، برای مثال ذیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت ورزش و جوانان، سازمان تبلیغات اسلامی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، حوزه هنری انقلاب اسلامی و سازمان سینمایی و امور سمعی و بصری ردیف‌هایی در موضوعات مختلف در نظر گرفته شده است که در برخی از آن‌ها به موضوع تقویت خانواده و ترویج ازدواج البته در کنار سایر موضوعات مرتبط با حوزه فرهنگ اشاره شده است و اگر تمامی بودجه این موضوعات را مربوط به حوزه خانواده بدانیم، چیزی حدود ۳ هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان خواهد بود که البته تفکیک این بخش از بودجه از بخش فرهنگ مشخص نشده است و نمی‌توان تخمین زد چه میزان از آن به حوزه زنان و خانواده اختصاص یابد.

رییس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به ظرفیت بودجه بند (ب) تبصره ۱۳ انتظار می‌رفت بودجه امسال در حوزه زنان و خانواده.... قابل توجهی داشته باشد که این اتفاق رخ نداد.

وی اظهار کرد: تعیین یک درصد بودجه برای حوزه زنان و خانواده در قانون بودجه ۱۴۰۲ جاپای محکمی برای تأمین اعتبارات مربوط به حوزه زنان و خانواده بود که در صورت استمرار می‌توانست به مرور به بندی ثابت در قوانین بودجه سنواتی تبدیل شود و موضوعات حوزه زنان و خانواده ردیفی مستقل، مشخص و نشان‌دار داشته باشند که البته این اقدام مهم نیز دنبال نشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سنجه‌های عملکردی مربوط به حوزه زنان و خانواده دستگاه‌های سیاست‌گذار در جداول ارسالی، گفت: به جهت اصلاح قانون آیین‌نامه داخلی مجلس، دولت ملزم به تهیه سنجه‌های ارزیابی برنامه دستگاه‌های سیاست‌گذار شده است و این تعیین سنجه نقش مهمی در بودجه‌ریزی برنامه‌محور و بعد نظارت بر هزینه‌کرد اعتبارات و بررسی اثربخشی آن‌ها دارد.

قاسم‌پور اظهار کرد: در حوزه زنان و خانواده ذیل وزارت ورزش و جوانان، سازمان بهزیستی و وزارت تعاون سنجه‌هایی در موضوعاتی نظیر حمایت از مراکز خدمات مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده، رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال و… مشخص شده که برخی از این سنجه‌ها جامع و مبتنی بر شرح وظایف تخصصی دستگاه‌ها طراحی نشده‌اند.

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در هر صورت مجلس در راستای رفع این مسائل و ارتقای بودجه این بخش پیگیری‌هایی را انجام داده که ان‌شاء الله به نتیجه برسد.

کد خبر 6091843 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست
  • کافی است انسان باشد!
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • برای حذف پرسپولیس کافی است پنالتی تمرین کنید!
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده‌ درد کمک می‌کند
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»