Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@14:53:14 GMT

محلول گیاهی برای درمان زخم های دهان + عکس

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۵۶۵۰۱

محلول گیاهی برای درمان زخم های دهان + عکس

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از نمناک، زخم های دهانی و یا همان آفت هایی که روی لثه, قسمت های داخلی گونه ها و لب ها ایجاد می شوند بسیار آزار دهنده و شایع می باشند که معمولا در عرض یک یا دو هفته بهبود می یابند در مطلب قبلی به طور کامل به علل و دلایل آفت پرداختیم و حالا در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک به راه های درمان خانگی برای زخم های دهان روی لب و لثه می پردازیم که امید واریم با کمک از این روش ها هر چه سریعتر آفت و زخم های آزار دهنده دهان را درمان کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱. درمان زخم دهان با ریشه شیرین بیان

برای درمان ،ت و زخم دهان با شیرین بیان کافیت یک قاشق غذاخوری از ریشه شیرین بیان را له کنید و سپس آن را درون دو فنجان آب خیس کنید و اجازه دهید حدود دو یا سه ساعت در آن وضعیت بماند تا محلول درمانی شما آماده شود. حالا می توانید دهان خود را با این مایع چندین بار در روز شستشو دهید. هر روز آنرا استفاده کنید تا دهانتان بهتر شود. یکی دیگر از گزینه ها برای شما، در این مورد، استفاده روزانه از قرص های جوشان شیرین بیان است.

۲. شیر نارگیل برای دمان آفت دهان

یک قاشق غذاخوری شیر نارگیل را با کمی عسل مخلوط کنید و از این مخلوط برای ماساژ منطقه آسیب دیده خود استفاده کنید. این کار را سه یا چهار بار در روز انجام دهید. هر روز تکرار کنید تا وضعیت شما بهبود یابد. علاوه بر این، شما می توانید زخم های دهان را روزانه با شیر نارگیل شستشو دهید و ماساژ ناحیه زخم با روغن نارگیل نیز برای رفع این مشکل موثر است.

۳. نمک دریایی با پراکسید هیدروژن

دو قاشق غذاخوری نمک دریا، دو قاشق غذاخوری پتاس هیدروژن ۳٪ و یک لیوان آب گرم آماده کنید ، سپس نمک دریایی و پراکسید هیدروژن را به لیوان آب اضافه کنید و با هم ترکیب کنید . در نهایت، از این مخلوط برای شستن دهان خود بدون آنکه اجازه دهید وارد گلویتان شود استفاده کنید. این فرایند را یک یا دو بار در روز تکرار کنید و هر روز ادامه دهید تا وضعیت شما بهتر شود. 

۴. دانه های گشنیز

یک قاشق غذاخوری از دانه های گشنیز را به یک فنجان آب اضافه کنید و بجوشانید.سپس مایع را صاف کنید و اجازه دهید تا خنک شود. نسخه ی آماده یخود را در دهان قرقره کنید و این مراحل را ،سه تا چهار بار در روز تکرار کنید.

۵. جوش شیرین نسخه دیگر درمان آفت و زخم دهان

یک قاشق چای خوری جوش شیرین و مقداری آب آماده کنید و سپس آنها را با هم ترکیب کنید تا یک خمیر نازک ایجاد شود. مخلوط را روی ناحیه آسیب دیده، قرار دهید.این راه حل را چند بار در روز تکرار کنید تا آفت و زخم دهان به طور کامل رفع شوند.

۶. درمان آفت و زخم دهان باز هم با عسل

مقداری پنبه را به سادگی، در عسل فرو ببرید و آن را روی زخم دهان خود قرار دهید.این کار را هر روز انجام دهید وتا زمانی که نتیجه را مشاهده کنید، تکرار کنید.

۷. آلوئه ورا

یک برگ آلوئه ورا را بردارید و آن را با دقت بشویید،سپس ژل را از این برگ خارج کنید و این ژل را در محل مورد نظر یعنی روی آفت و زخم دهان اعمال کنید.این روند را چند بار در روز انجام دهید و تا زمانی که نتیجه کامل را شاهد باشید هر روز این کار را تکرار کنید.گاهی اوقات شما می توانید به جای استفاده از ژل آلوئه ورا از آب آلوئه ورا استفاده کنید.

۸. کرفس

برای رفع آفت و زخم دهان روزانه به طور مرتب ساقه کرفس تازه را بجوید، برای به دست آوردن بهترین نتیجه، پالپ را ۱۰ دقیقه در منطقه آسیب دیده خود نگه دارید. علاوه بر این، شما می توانید کرفس را به رژیم غذایی روزانه خود نیز اضافه کنید.

۹. ریحان

چهار تا پنج برگ ریحان را کاملا بشویید و میل کنید . برای نتیجه ی بهتر مدت زمان بیشتری برگها را در دهان خود نگه داشته و بیشتر بجوید ، سپس آب کمی بنوشید ، این کار را در صبح و عصر (دو بار در روز)تا زمانی که نتیجه مثبت را مشاهده نکردید، روزانه تکرار کنید.

۱۰. قالب یخ

قالب یخ ،یکی از آسانترین و موثرترین روش های خانگی برای درمان آفت و زخم دهان است و قادر است درد ناشی از زخم های دهان را از بین ببرند. برای درمان کافیست تکه ای یخ روی ناحیه مرد نظر قرار دهید و در این وضعیت بمانید تا علائمی مانند مورمور شدن و همچنین احساس سوزش پیدا کنید.این کار را ،چند بار در روز انجام دهید تا وضعیت شما بهبود یابد.

۱۱. برگ شنبلیله

یک فنجان برگ شنبلیله را به دو فنجان آب اضافه کرده و بجوشانید. بعد از آنکه کامل جوشید از صافی رد کنید و آب صاف شده اش را داخل ظرف شیشه ای ریخته و برای چند دقیقه کنار بگذارید تا حرارتش گرفته شود. مایع را پس از سرد شدن در دهان قرقره کنید . برای درمان هرچه سریعتر دو یا سه بار این کار را تکرار کنید.

۱۲. گوجه فرنگی

ابتدا یک یا دو عدد گوجه فرنگی را با دقت شسته و برش دهید سپس بجوشایند تا آب گوجه ها بخار شود ، حرارت را خاموش کنید تا محتویات ظرف سرد شود . آنچه در ظرف باقی مانده برای درمان آفت و زخم دهان قابل استفاده است ، با دقت روی موضع قرار دهید . این روش را سه تا چهار بار در روز انجام دهید ، تا زمانی که وضعیت شما بهبود پیدا کند ،روزانه انجام دهید.

۱۳. آب لیمو

یک لیمو را به دو قسمت تقسیم کنید سپس آن را در روی محل مورد نظریعنی جایی که آت و زخم دهان ایجاد شده قرار دهید. کمی صبر کنید و اجازه دهید که آب لیمو کار خود را انجام دهد حتی اگر احساس اذیت داشتید لیمو را برندارید تا مدت زمان کوتاهی که روی آفت دهان قرار دارد تاثیر خود را گذاشته و شما را به درمان نزدیک کند. کمی که گذشت لیمو را برداشته و مقداری عسل جای آن بزنید، این کار را روزانه انجام دهیدتا زمانی که وضعیت شما بهبود پیدا کند.

۱۴. درمان آفت و زخم دهان با ترکیب جوش شیرین و عسل

برای استفاده از این روش در درمان آفت و زخم دهان در مرحله اول، یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین و یک لیمو آماده کنید، لیمو را فشار دهید تا آب آن به طور کامل خارج شود. آب لیمو را به جوش شیرین اضافه کنید و مخلوط را در مخلوط کن بریزید.

در مرحله ی بعد ۱/۲ قاشق چای خوری عسل و یک قاشق غذاخوری آب سرد به مخلوط اضافه کنید. حالا همه مواد اولیه ی خود را با هم ترکیب کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند .در نهایت، ترکیب بدست آمده را روی آفت و زخم های دهان قرار کنید.

این فرایند را دو بار در روز ، یک بار صبح و یک بار شب قبل از خواب به مدت حدود یک هفته انجام دهید.

پربیننده ترین داروهای گیاهی برای درمان کرونا موثر است؟ + فیلم راهکاری ساده در کاهش فشارخون شبانه خوردن این ماهی ها باعث سردرد می شود + عکس از خواص حیرت انگیز زیره سبز چه می دانید؟ چگونه چربی های دور شکم را آب کنیم؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دهان لثه بار در روز انجام دهید درمان آفت و زخم دهان یک قاشق غذاخوری وضعیت شما بهبود روز تکرار کنید استفاده کنید زخم های دهان تا زمانی زخم دهان هم ترکیب اجازه دهید برای درمان اضافه کنید قرار دهید آلوئه ورا جوش شیرین دهان خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۶۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • درمان گیاهی ریزش مو
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • ۱۰ راهکار ساده برای رفع بوی بد دهان
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»