Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@11:28:02 GMT

5روش برای بهبودسریع‌تر آفت دهان

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۹۱۷۲۵

استفاده موضعی از هیدروژن پراکسید می تواند به بهبود آفت های دهان و ضد عفونی کردن زخم کمک کند. ناطقان: آفت های دهان به زخم ها یا ضایعات کوچکی گفته می شود که در غشا مخاطی دهان یا لثه ها شکل می گیرند. برخی از آنها دردناک هستند، اما به طور کلی آفت های دهان موجب بروز علائم جدی نمی شوند. در حقیقت، بیشتر موارد آفت دهان به خودی خود طی یک یا دو هفته بهبود می یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نقل از "استپ تو هلث"، چندین روش درمان طبیعی وجود دارند که می توانند به تسریع روند بهبودی آفت های دهان و به حداقل رساندن ناراحتی ناشی از آنها کمک کنند. با این وجود، در بسیاری از موارد، اثربخشی این روش ها از پشتوانه علمی چندانی برخوردار نیست.
درمان های خانگی برای بهبود سریع‌تر آفت دهان

آفت ها یکی از رایج‌ترین مشکلات دهان محسوب می شوند. این زخم ها به طور معمول اندازه ای در حدود 5 میلیمتر دارند و به رنگ سفید دیده می شوند. برخلاف تبخال های دهان، آفت ها واگیردار نیستند و به طور معمول به آسانی بهبود می یابند.
عسل

عسل یکی از بهترین گزینه های طبیعی برای درمان شرایطی است که سلامت پوست را تحت تاثیر قرار می دهند. مطالعه ای در سال 2014 نشان داد که استفاده از عسل می تواند درد، اندازه و قرمزی ناشی از آفت های دهان را کاهش دهد. همچنین، این ماده به محافظت از بخش تحت تاثیر قرار گرفته در برابر عفونت کمک می کند.

شما می توانید سه یا چهار بار در روز مقدار کمی عسل را روی بخش تحت تاثیر قرار گرفته بمالید.
روغن نارگیل

روغن نارگیل به واسطه کاربردهای مختلف پزشکی و آرایشی خود شناخته شده است و یک گزینه خوب دیگر برای درمان آفت های دهان محسوب می شود. خواص ضد میکروبی این روغن به مهار فعالیت باکتری ها و پیشگیری از عفونی شدن آفت های دهان کمک می کند.

شما می توانید مقداری پنبه را در روغن نارگیل فرو برده، سپس بخش تحت تاثیر قرار گرفته را به آرامی با آن پاک کنید. این کار را سه یا چهار بار در روز انجام دهید تا زمانی که زخم بهبود یابد.
هیدروژن پراکسید

استفاده موضعی از هیدروژن پراکسید می تواند به بهبود آفت های دهان و ضد عفونی کردن زخم کمک کند. به واسطه قدرت ضدعفونی کنندگی، هیدرژون پراکسید گزینه خوبی برای پیشگیری از تکثیر باکتری ها در محل تحت تاثیر قرار گرفته محسوب می شود.

به منظور استفاده از هیدروژن پراکسید برای درمان آفت های دهان ابتدا یک قاشق از هیدروژن پراکسید 3% را در یک قاشق آب رقیق کرده سپس مقداری پنبه را در این ترکیب فرو برده و آن را روی آفت قرار دهید. این کار را دو یا سه بار در روز تکرار کنید.

اگر زخم ها داخلی هستند، یک قاشق هیدروژن پراکسید را در نصف لیوان آب رقیق کنید. سپس، این ترکیب را برای دو دقیقه در دهان خود غرغره کرده و در نهایت آن را به بیرون تف کنید. این کار را سه بار در روز تکرار کنید.
بابونه

افزون بر کمک به درمان سریع‌تر آفت های دهان، بابونه می تواند تسکین آلرژی ها و آسیب دیدگی های پوست را تسریع کند. این گیاه حاوی آزولن (Azulene) و لوومنول (Levomenol) است که خواص ضد التهاب و ضد عفونی کننده به بابونه می بخشند.

ابتدا یک چای غلیظ بابونه آماده کنید.

سپس یک گاز یا مقداری پنبه تمیز را در این مایع فرو ببرید.

گاز یا پنبه را روی آفت دهان قرار داده و اجازه دهید پنج دقیقه به همان حالت باقی بماند.

همچنین، شما می توانید چای کیسه ای بابونه خیس شده را به طور مستقیم روی بخش تحت تاثیر قرار گرفته بگذارید.

این کار را دو یا چهار بار در روز انجام دهید.
ماست ساده

کارشناسان از دلیل دقیق بروز آفت های دهان آگاه نیستند. با این وجود، از عوامل موثر می توان به عفونت اچ. پیلوری و بیماری های التهابی در روده اشاره کرد. از این رو، مصرف و استفاده از ماست طبیعی می تواند به تسکین این شرایط کمک کند.

ماست ساده طبیعی حاوی پروبیوتیک ها و باکتری های زنده است که می توانند به مبارزه با عفونت اچ. پیلوری کمک کنند. همچنین، ماست به تنظیم pH پوست و کاهش خطر عفونت کمک می کند.

شما می توانید هر روز یک فنجان ماست ساده مصرف کنید.

همچنین، شما می توانید ماست را به طور مستقیم روی آفت قرار دهید. سپس، اجازه دهید برای مدتی به همان حالت باقی بماند، بدون این که در نهایت دهان خود را بشویید. این کار را سه بار در روز تکرار کنید.
چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنید؟

در بیشتر موارد، آفت های دهان بی نیاز از درمان پزشکی خاص بهبود می یابند. با این وجود، در موارد دیگر، این زخم ها یا ضایعات می توانند وضعیت وخیم‌تری به خود بگیرند. در این صورت، شما باید برای تشخیص دلیل این شرایط به پزشک مراجعه کنید.

در صورت تجربه علائم زیر بلافاصله به پزشک مراجعه کنید:

چند آفت در دهان شما شکل گرفته است.

پیش از بهبود کامل آفت قبلی، یک آفت جدید در دهان شما شکل گرفته است.

آفت طی دو هفته بهبود نیافته است.

آفت دهان شما با درد شدید همراه است.

زخم ها تا لب های شما گسترش یافته اند.

درد اجازه خوردن و نوشیدن عادی را به شما نمی دهد.

با تب نسبتا بالا مواجه هستید. منبع: عصر ایران برچسب ها: بهبود سریع ، آفت ، دهان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بهبود سریع آفت دهان بخش تحت تاثیر قرار هیدروژن پراکسید شما می توانید آفت های دهان بار در روز آفت دهان آفت ها زخم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۱۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستا‌ها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند؛ بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • ۱۰ راهکار ساده برای رفع بوی بد دهان
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود