Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-04-29@10:53:22 GMT

با درمان های خانگی آفت دهان آشنا شوید

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۳۴۵۶۱

آفت های دهانی زخم‌های دردناکی هستند که درون دهان و اغلب در پایه لثه، درون گونه‌ها یا لب‌ها، روی کام نرم یا روی زبان به وجود می‌آیند. مکانیسم دقیق ایجاد آفت هنوز به درستی روشن نیست اما به نظر می‌رسد واکنش‌های ایمنی بدن بیمار در ایجاد آن دخیل باشد.

 

عظمایی یادآور شد: کمبود ویتامین B12، آهن، اسید فولیک، ‌کلسیم و به خصوص ویتامین ث نقش موثری در بروز آفت دارند همچنین اختلالات هورمونی در زنان، عصبانیت و استعمال سیگار و کمبود تغذیه‌ای و حساسیت‌های غذایی نسبت به موادی مانند چیپس، بادمجان و مغزهایی مانند گردو و پسته از علل ایجاد آفت شمرده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بهترین روش های درمان آفت دهان (سریع ترین روش)

شاید بسیاری از افراد علی الخصوص قدیمی تر ها بر این باور اند که آفت درمانی ندارد و فقط باید منتظر ماند تا دوره آفت به اتمام برسد و خودش مسیر بهبودی را طی کند ، ولی در واقعیت بدین گونه نیست.

در اینجا می خواهیم به چند روش بسیار عالی جهت درمان آفت دهان اشاره کنیم :

 

۱ – برای از بین بردن سوزش آفت می توان از بنزیدامین استفاده نمود

بنزیدامین هنگامی که برای اولین بار مورد استفاده قرار می گیرد ممکن است موجب سوزش شود ولی پس از چند بار استفاده سوزش و درد را از بین میبرد .

 

۲ – برای از بین بردن التهاب آفت می توان از کورتیکواستروئید استفاده نمود

کورتیکواستروئید می تواند برای التهاب و درمان آفتهای دهان همانند آب روی آتش عمل کند اما در نظر داشته باشید که نمی تواند از بوجود آمدن آفت های جدید جلوگیری کند  ، برای از بین بردن درد و بدست آوردن امکان خوردن و آشامیدن می توان از اسپری های بهداشتی که بی حسی موضعی ایجاد می کنند ، مانند لیدوکایئن استفاده نمود .

فراموش نکنید که یکی از مهمترین عوامل ایجاد آفت ها و یا عفونت های دهان کمبود ویتامین B 12 ، آهن و اسید فولیک می باشد و برای درمان آفت دهان بصورت اورژانسی این داروها تزریق میشوند .

 

۳ – استفاده از روغن نارگیل و بابونه ، اکسیر درمان آفت دهان

فراموش نکنید که روغن نارگیل و بابونه در کنار از بین بردن مشکلات گوارشی ، جلا به پوست و مو  یک اکسیر معجزه آسا برای درمان آفت دهان می باشند ،

بابونه را می توان بصورت چای استفاده نمود و بر روی افت قرار داد .
روغن نارگیل را نیز می توانید بصورت مستقیم روی آفت قرار دهید و نتایج عجیب و باور نکردنی آنرا ببینید ،

اگر عضو دسته خانم هایی هستید که چرخه قاعدگی آنها با مشکل مواجه شده است و آفت را بصورت پی در پی تحمل می کنید باید نزد پزشک رفته و داروی هورمونی دریافت کنید .

 

۴ – استفاده از فلفل تند درمان آفت دهان

عجیب است ولی کافیست هر ۲ ساعت ۱ بار فلفل را بر روی محل افت قرار دهید و پس از یک روز نتیجه را ببینید .

 

۵ – استفاده از ماست برای درمان این بیماری

درست است که ماست یک لبنیات سرد به شمار می آید و جزء مواد غذایی محسوب می شود که دارای طبع سردی می باشد، با این تاثیر درمانی آن بر روی آفت دهان نیز اثبات گردیده است .

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۴۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود