Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@13:08:38 GMT

درمان بیماری‌ها با نمک!

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۴۸۷۰۶

درمان بیماری‌ها با نمک!

شستشوی دهان با آب نمک می‌تواند درد ناشی از آفت را تسکین دهد و به بهبود سریع‌تر آن کمک کند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، نمک یک ماده حیاتی است که نقش مهمی در تنظیم فشار خون و ساخت استخوان‌های بدن دارد؛ کمبود نمک و آب باعث‌ می‌شود بدن، سدیم مورد نیاز خود را از استخوان‌ها گرفته و زمینه ابتلا به پوکی استخوان را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از ویژگی‌های این ماده حیاتی، اثرات شفابخش آن در درمان بعضی بیمار ی‌ها است که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

آفت یا زخم دهان

استفاده از نمک، یک شیوه اثبات شده برای کمک به تنفس راحت‌تر، هنگام ابتلا به سرماخوردگی، آنفولاآنزا یا آلرژی است.  شستشوی دهان با آب نمک می‌تواند درد ناشی از آفت را تسکین دهد و به بهبود سریع‌تر آن کمک کند. ریختن یک قاشق چای‌خوری نمک در نصف فنجان آب، غرغره کردن و خارج کردن آب دهان چندین بار در روز، تاثیر قابل توجهی در درمان زخم‌های ناشی از آفت دارد.

فرو رفتن ناخن در گوشت انگشت

این بیماری زمانی رخ می‌دهد که لبه ناخن انگشت پا به سمت پایین خمیده می‌شود و در پوست اطراف ناخن فرو می‌رود. برای کاهش تورم و درد ناشی از این مشکل می‌توان پاها را چندین بار در روز در آب نمک ولرم غوطه‌ور کرد، سپس محل آسیب دیده را با پماد آنتی بیوتیک و باند پوشاند. در صورت بهبود نیافتن یا بدتر شدن این وضعیت، افراد باید به پزشک مراجعه کنند.

پسوریازیس و اگزما

غوطه‌ور شدن در  آب‌ نمک‌های غنی از مواد معدنی به رطوبت پوست کمک کرده و  قرمزی آن را کاهش می‌دهد. در صورت ابتلا به پسوریازیس یا اگزما، استفاده از آب نمک می‌تواند درد قسمت‌های پوسته‌پوسته و ملتهب را درمان کند. حتی مصرف یک فنجان نمک در آب حمام نیز می‌تواند علائم اگزما را کاهش دهد. جوش شیرین نوعی نمک و همچنین یک آنتی‌اسید طبیعی است که PH معده را متعادل می‌کند؛ در مواقعی که افراد احساس سوزش در معده می‌کنند، ریختن یک قاشق چای‌خوری جوش شیرین در یک لیوان آب سرد و نوشیدن آن بعد از غذا توصیه می‌شود.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بیماری درمان سلامت نمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۸۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت سلامت دهان و دندان را موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن دانست و از برگزاری پویش سلامت دهان و دندان با اهداف آموزش عمومی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، زهرا سید معملی اظهار کرد: سلامت دهان و دندان به نوعی منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: سال جاری تمرکزمان این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم و از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌تواند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کند در سایر قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری می‌کند، گفت: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد و این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار است، همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سید معملی ادامه داد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند، بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند، همچنین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندان‌پزشکان نیست.

وی اضافه کرد: یکی از اهداف مشخص در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که بیماری‌های دهان و بیماری‌های دیگر را ایجاد می‌کند، به مسئله بهداشت دهان و دندان پرداخته شود، البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندان‌پزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش‌آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود، دندان‌پزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت می‌کنم.

کد خبر 748389

دیگر خبرها

  • ۱۰ راهکار ساده برای رفع بوی بد دهان
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود