Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@13:07:13 GMT

درمان فوری آفت دهان بدون دارو

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۰۴۱۹۱

آفت دهان یکی از عارضه‌های شایع دهانی است و با چند فرمول طبیعی می‌توان این عارضه را درمان کرد. ناطقان: آفت دهان یکی از عارضه‌های شایع است که در حین خوردن، نوشیدن و صحبت کردن موجب رنج و آزار فرد می‌شود، اما ما به شما چند روش طبیعی درمان آفت معرفی می‌کنیم که بسیار اثر بخش هستند.
هفت درمان خانگی برای درمان زخم‌های دهان

آفت‌ها معمولا بر روی زبان یا در داخل لب و فضای داخلی دهان ایجاد می‌شوند که اغلب علل آفت ناشی از استرس، آلرژی، زخم یا تغییرات هورمونی است و ناگهان ظاهر و به طور معمول، در عرض چند روز ناپدید می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





یکی از ساده‌ترین راه‌های درمان آفت دهان استفاده از آب و نمک است، نمک حاوی سدیم و سایر مواد معدنی است و به عنوان یک ضد عفونی کننده طبیعی و دهانشویه شناخته می‌شود.

کافی است تا یک قاشق غذاخوری نمک طبیعی را به نصف فنجان آب گرم اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه آن را در دهانتان نگه دارید و سپس آن را از دهانتان خالی و مجدد این روش را تکرار کنید این روش را تا زمانی که فنجان خالی شود ادامه دهید.

درمان آفت با جوش شیرین

یکی دیگر از راه حل‌های موثر برای از بین بردن آفت دهان استفاده از جوش شیرین است چرا که ترکیبات قلیایی آن باعث خنثی شدن اسیدیته دهان و مرهمی برای آفت دهانی محسوب می‌شود، همچنین جوش شیرین با از بین بردن باکتری‌های موجود در دهان به عنوان یک ضدعفونی کننده دهان شناخته می‌شود.

کافی است تا یک قاشق چایخوری جوش شیرین را به نصف فنجان آب اضافه کنید و مقداری از این ترکیب را مدتی در دهانتان نگه دارید و سپس آن را خالی کنید، این روش را باید چند بار تکرار کرد تا اثربخشی لازم را داشته باشد.

سبزی که آفت دهان را فراری می‌دهد

از عهد باستان ریحان یک ضد عفونی کننده قوی در دندانپزشکی محسوب می‌شود و دارای مزایای بسیاری برای سلامت دهان و دندان است.

ریحان دارای خواص ضد میکروبی بوده و در درمان عفونت‌ها بسیار موثر است، باید توجه داشت که ریحان نه تنها در درمان آفت تاثیرگذار است بلکه از بروز آفت‌های دهانی و عفونت نیز جلوگیری می‌کند.


برای پیشگیری از آفت‌های دهان کافی است تا سبزی ریحان را به طور مداوم مصرف کنید.

برای درمان آفت‌های دهانی کافی است ۴ لیوان آب را بجوشانید و برگ ریحان را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید برگ‌ها در داخل آن باقی بماند و سپس محلول باقی مانده را در یخچال نگه داری کنید و روزی ۲ بار دهان خود را با این ترکیب بشوئید.
بابونه مسکن طبیعی آفت دهان

بابونه خاصیت ضد میکروبی و آرام بخشی دارد و در سلامت دهان موثر است، این گیاه دارویی یک ضد عفونی کننده طبیعی محسوب می‌شود همچنین در پیشگیری از بروز آفت‌های دهانی موثر است.

کافی است تا کیسه چای بابونه یا ۲ قاشق غذاخوری بابونه خشک را به یک فنجان آب جوشیده اضافه کنید و دهانتان را با این نوشیدنی بشوئید.

درمان طبیعی آفت دهان با آلوئه ورا

آلوئه ورا دارای خواص بازسازی کننده پوست بوده و در درمان بسیاری از بیماری‌ها و علائم آنها موثر است.

برای درمان خانگی آفت دهان با آلوئه ورا کافی است تا قطعه کوچکی از آن را بردارید، ژل آن را داخل یک قاشق بریزید و سپس، آن را مستقیم به منطقه آسیب دیده اعمال کنید.

درمان آفت دهان با ۷ فرمول طبیعی/ مسکن‌هایی که زخم دهنتان را فوری تسکین می‌بخشند/ درمان فوری آفت دهان بدون دارو +دستورالعمل 7 نسخه طبیعی
شهدی طبیعی که آفت دهان را درمان می‌کند

عسل طبیعی در درمان خانگی آفت‌های دهانی موثر است و خواص ضد باکتریایی این شهد طبیعی شناخته شده بوده و کافی است تا یک قطره از آن را به طور مستقیم بر روی منطقه آسیب دیده قرار دهید.

درمان آفت دهان با ۷ فرمول طبیعی/ مسکن‌هایی که زخم دهنتان را فوری تسکین می‌بخشند/ درمان فوری آفت دهان بدون دارو +دستورالعمل 7 نسخه طبیعی
با روغن نارگیل از شر آفت دهان خلاص شوید

روغن نارگیل یکی از دارو‌هایی طبیعی بوده که در درمان آفت دهان موثر است و خواص ضد التهابی دارد و درد و تورم را کاهش می‌دهد.

کافی است کمی از روغن نارگیل را روی آفت دهان بمالید و پس از چند دقیقه دهانتان را بشویید. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: درمان ، آفت دهان ، دارو

منبع: ناطقان

کلیدواژه: درمان آفت دهان دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۴۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، نسبت به تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای OTC هشدار داد. 

به گزارش مهر، راضیه کشاورز، در تشریح خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه، گفت: هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه در فضای مجازی، عدم اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی آنها، از دلایل مؤثر در مصرف بالای داروهایی است که بدون نسخه هم بفروش می‌رسد.

وی افزود: این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده تأثیر بیشتر و بهبودی سریع‌تر است، یک باور غلط است و هیچوقت نباید داروهای OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوزهای بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده استفاده کرد.

کشاورز ادامه داد: اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه، داروهای OTC ادامه پیدا کند حتماً عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت، همچنین توجه به فرهنگ سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه شده و بدون توجه به هشدارها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این داروها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این باره آموزش‌های دقیق و فرهنگ‌سازی داشته باشیم. مردم نباید تصور کنند که این داروها خطرات و عوارض کمی دارند و مهم نحوه مصرف آنها است که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو بر اساس دستورالعمل‌های روی برچسب است که طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروساز که در داروخانه حضور دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مشکلات گوارشی و مغزی در پی مصرف خودسرانه دارو مصرف خودسرانه دارو برای پیشگیری از کرونا؛ ممنوع عوارض آمپول نوروبیون را بشناسید چرا مشاوره تلفنی با پزشک مورد استقبال کاربران قرار گرفته؟

دیگر خبرها

  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه