Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@09:38:17 GMT

درمان آفت و تبخال با طب سنتي

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۰۲۱۶۴

درمان آفت و تبخال با طب سنتي

خبرگزاري آريا -

آفت يک بيماري شايع است که ضايعات دردناک در دهان، زبان و لثه به بار مي آورد
براي درمان آفت دهان ابتدا بايد مزاج فرد مشخص شود تا تعيين شود که آفت دهان به چه دليلي ايجاد شده است.
در هر صورت از نظر طب سنتي درمان‌هاي گياهي وجود دارد که تعدادي از اين گياهان در زير آورده شده است.
داروهاي گياهي براي درمان آفت دهان
برگ ريحان : برگ ريحان تازه را بجويد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين کار را دوبار در روز تکرارکنيد، هر بار مي‌توانيد 3 تا 5 برگ ريحان را بجويد. اين درمان را تا بهبود آفت ادامه دهيد.
گوجه‌فرنگي : مي‌توانيد در سالاد از آن استفده کنيد يا بطور جداگانه بطور روزانه مصرف کنيد. روش ديگر قرقره کردن آب گوجه‌فرنگي است. دو تا سه بار در روز اين کار را انجام دهيد و تا بهبودي آفت ادامه دهيد.
پياز : پياز را به شکل خام بخوريد. مي‌توانيد همراه غذا و به عنوان چاشني از آن استفاده کنيد. پياز به دليل داشتن سولفور در درمان آفت دهان بسيار مؤثر است.
پودر زردچوبه : کمي پودر زردچوبه را با يک قاشق غذاخوري گليسيرين مخلوط کنيد تا به شکل خميري درآيد. اين خمير را مستقيماً بر روي زخم بگذاريد. مي‌توانيد به جاي گليسيرين از آب استفاده کنيد.
دمنوش گل‌هميشه بهار/ مريم گلي : مي‌توانيد به صورت دهان شويه نيز اين دمنوش را قرقره کنيد. براي تهيه دمنوش کمي از گياه خشک را در آب بجوشانيد. براي دهان شويه صبر کنيد دمنوش سرد شود و پس از آن قرقره کنيد.

روغن نعناع براي درمان آفت دهان مفيد است
روغن نعناع : روغن نعناع را مستقيماً بر روي زخم‌ها استفاده کنيد تا درد آن کاهش يابد. مي‌توانيد دوباردر روز اين کار را انجام دهيد. سعي کنيد روغن نعناع حداقل 15 تا 20 دقيقه بر روي زخم‌ها باقي بماند، سپس دهان را با آب شستشو دهيد.
آب پرتقال : خوردن آب پرتقال تازه (3 تا 4 نوبت در روز) مي‌تواند به درمان زخم آفت کمک کند. جالب است بدانيد که يکي از دلايل بروز آفت دهان، کمبود ويتامين C‌ است. آب پرتقال تازه سرشار از ويتامين C است و استفاده روزانه‌ي آن، ويتامين C‌ مورد نياز بدن را تأمين مي‌کند.
ماست و پنير محلي : ماست درمان مؤثري براي آفت دهان است. خوردن ماست دوبار در روز يا خوردن ترکيب موز و ماست براي صبحانه در بهبود آفت مفيد است. پنير محلي نيز مفيد است.
شيرِ نارگيل : از شيرِنارگيل به عنوان دهان شويه، 3 تا 4 بار در روز استفاده کنيد و تا بهبودي زخم‌ها ادامه دهيد. مي‌توانيد مقدار کمي عسل را با شيرِنارگيل مخلوط کنيد و از آن براي دهان‌شويه استفاده کنيد.
آب : به طور متناوب با آب سرد و گرم دهان را شستشو دهيد. هر بار دو فنجان آب کافي است (يکي سرد، ديگري گرم). اين درمان بسيار ساده و در دسترس است.
دوغ : به طور روزانه مصرف کنيد. دوغ يکي از مؤثرترين روش‌هاي درمان آفت است.
شاه‌ توت : خوردن آب شاه‌توت، راه درماني ديگري است که باعث کاهش درد و تحريک زخم‌هاي دهاني مي‌شود.

براي دمان آفت دهان از تخم گشنيز استفاده کنيد
تخم گشنيز : يک قاشق از تخم گشنيز را در مقداري آب بجوشانيد، پس از سرد شدن محلول، به عنوان دهان شويه از آن استفاده کنيد. اين کار را 3 تا 4 بار و تا بهبود زخم‌ها ادامه دهيد.
روغن درخت چاي : اين روغن را مستقيما بر روي زخم‌ها قراردهيد. مهم است که اين کار را پيش از خواب در شب انجام دهيد. راه ديگر اين است که 3 تا 4 بار در روز آن را در محل زخم‌ها قراردهيد. مي‌توانيد روغن درخت چاي را با آب گرم و نمک مخلوط کنيد و مخلوط را به عنوان دهان شويه استفاده کنيد.
آلوئه ورا : آب آلوئه ورا را 2 تا 3 بار در روز قرقره کنيد و تا بهبودي زخم ها ادامه دهيد.
دارچين : مقداري پودر دارچين را با آب گرم مخلوط کنيد و به عنوان دهان شويه تا بهبودي زخم‌ها استفاده کنيد. بهتر است اين محلول را صبح‌ها استفاده کنيد.
پاپايا : خوردن ميوه‌ي پاپايا به بهبود زخم‌ها کمک مي‌کند. افرادي که مبتلا به آفت هستند نبايد از غذاهاي تند و پرادويه استفاده کنند. خوردن آب و کاهش استرس در بهبود سريع‌تر زخم‌ها مؤثر است.
منبع:fa.parsiteb.com


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۲۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • ۱۰ راهکار ساده برای رفع بوی بد دهان
  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»