Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-04-29@10:53:02 GMT

درمانهای خانگی برای آفت دهان بدون دارو

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۰۴۱۶۳

درمانهای خانگی برای آفت دهان بدون دارو

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:

آفت دهان زخم‌های کوچک اما دردناکی است که می‌تواند حس بدی در فرد ایجاد کند. اگرچه دلیل واقعی ایجاد اینگونه زخم‌ها در دهان مشخص نیست اما به نظر می‌رسد که این موارد توسط فاکتورهایی همچون استرس، آلرژی غذایی و حساسیت، سیستم ایمنی تضعیف شده، عفونت‌های ویروسی و سیگار کشیدن ایجاد می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهبود آفت دهان معمولا یک هفته طول می‌کشد اما به خاطر آزاردهنده بودن آن، افراد همیشه به دنبال درمان سریع این زخم‌ها هستند. خبر خوب این است که درمان‌های سریعی برای این بیماری وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها به خوبی استفاده کنید.

آلوئه ورا برای درمان آفت دهان

آلوئه ورا یک گیاه درمانی فوق العاده با خاصیت ضد التهابی است و می‌تواند به درمان تمامی زخم‌ها همچون آفت دهان کمک کند. اگر به گیاه آلوئه ورا دسترسی دارید، برگ‌های آن را ببرید و ژل درون آن را با فشار خارج کنید. شما باید از آلوئه ورای طبیعی استفاده کنید.

ژل حاصل از آلوئه ورا را در روز هر چقدر که توانستید روی زخم قرار دهید. ژل یا آب آلوئه ورا را به عنوان دهانشویه استفاده کنید و سه بار در روز دهان خود را با آن بشویید. همچنین بخوانید: فواید آلوئه ورا درمان آفت دهان با کمک روغن نارگیل

این روغن خاصیت ضد میکروبی و آنتی باکتریایی دارد و همین امر آن را برای درمان آفت دهان بسیار محبوب کرده است. سعی کنید تا جایی که می توانید از روغن طبیعی نارگیل استفاده کنید تا تاثیر بیشتری بر روی زخم داشته باشد.

روغن نارگیل را چند بار در روز با یک پارچه نخی تمیز بر روی زخم قرار دهید. یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل را بردارید و روزانه دوبار به مدت ۱۵ دقیقه دهان خود را با آن بشویید. استفاده از گشنیز برای بهبود آفت دهان

گشنیز به خاطر خاصیت آنتی باکتریایی‌اش می‌تواند درمان شگفت انگیزی برای آفت دهان باشد.

اگر برگ‌های گشنیز را در اختیار دارید، کمی از آن را در داخل آب بجوشانید. بعد از ولرم شدن آب گشنیز، می‌توانید ۴ بار در روز دهان خود را با آن بشویید. اگر دانه‌های گشنیز را در منزل دارید، در داخل ۲۲۶ گرم آب یک قاشق چایخوری دانه گشنیز بریزید و اجازه دهید یک روز در داخل آب بماند. سپس آبکشی کنید و دهان خود را ۴ بار در روز با آن بشویید. روغن درخت چای یک درمان خانگی عالی برای آفت

روغن درخت چای یک اسانس فوق العاده با خواص ضد میکروبی و آنتی باکتریایی است و می‌تواند به درمان آفت دهان کمک کند. مطمئن شوید که از روغن ۱۰۰ درصد طبیعی استفاده می‌کنید.

نصف قاشق غذاخوری از آب تمیز را در داخل یک ظرف کوچک بریزید. دو قطره روغن درخت چای به آن اضافه کنید. این ترکیب را روزانه سه بار بر روی زخم اعمال کنید. شما همچنین می‌توانید ۱۰ قطره از روغن درخت چای را به ۲۲۶ گرم آب بیفزایید و از آن ۴ بار در روز استفاده کنید. درد آفت دهان را با فلفل تند کمتر کنید:

تقریبا فلفل تند در هر آشپزخانه‌ای پیدا می شود. این روش بسیار ارزان بوده و استفاده از آن اسان است. اگر از این ماده استفاده می‌کنید، مطمئن شوید که فلفل به دهان یا زبان شما برخورد نمی‌کند.

ابتدا خمیری از فلفل و آب تهیه کنید. مقدار بسیار اندکی از آن را روی زخم بگذارید. مواظب سایر نواحی دهان باشید. ممکن است حس خوبی نداشته باشید اما نگران نباشید. اگر حساسیت دارید از این روش استفاده نکنید. عسل یک ماده عالی برای درمان زخم است:

اگر در منزل عسل خام دارید، می‌توانید از آن برای درمان زخم خود استفاده کنید. عسل حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلفی است و خواص ضد عفونی کننده آن می‌تواند به درمان آفت دهان کمک کند.

خود را برای درد بیشتر آماده کنید. اما به یاد داشته باشید که نتیجه اینکار بسیار خوب خواهد بود. یک قاشق چایخوری از عسل را روی زخم قرار دهید. اجازه دهید چند دقیقه روی زخم بماند. در این حالت ممکن است درد زخم بیشتر شود. با آب ولرم عسل را از دهان خود بشویید و اینکار را دوبار در روز تکرار نمایید. همچنین بخوانید: فواید عسل جوش شیرین ممکن است آفت دهان را از بین ببرد:

شما می‌توانید از جوش شیرین برای ساخت مواد دارویی زیادی استفاده کنید. این ماده برای درمان آفت دهان نیز موثر است زیرا قادر است اسیدیته را خنثی نماید.

یک قاشق چایخوری جوش شیرین را به ظرف تمیزی اضافه کنیدو با آب ترکیب نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود. این خمیر را روی زخم بگذارید. ۱۰ دقیقه صبر کنید و سپس با آب ولرم دهان خود را بشویید. اینکار را ۴ بار در روز تکرار نمایید. همچنین بخوانید: فواید جوش شیرین بهبود آفت دهان با شستن دهان با آب نمک

این روش ساده‌ترین، ارزان‌ترین و بهترین روش برای درمان سریع آفت دهان است. نمک باعث آزاد شدن مایع درون آفت می‌شود و روند درمان آن را سریع‌تر می کند.

یک قاشق چایخوری نمک را در آب ولرم بریزید. دهان خود را با آن بشویید. اینکار را ۴ بار در روز تکرار کنید. مریم گلی نیز می‌تواند در درمان آفت دهان موثر باشد:

مریم گلی یک گیاه معطر است و معمولا برای پخت و پز مورد استفاده قرار می‌گیرد. شما می‌توانید درد آفت دهان را با این گیاه کمتر کنید زیرا خاصیت ضد التهابی دارد.

دو پیمانه آب جوش را به سه قاشق چایخوری برگ مریم گلی اضافه کنید. اجازه دهید ترکیب در همین حالت باقی بماند و ولرم شود. سپس آب آن را بگیرید. دهان خود را با آب این ترکیب بشویید. اینکار را ۴ بار در روز تکرار کنید. روغن میخک اگرچه زیاد رایج نیست اما می‌تواند موثر باشد:

روغن‌های ضروری محبوبیت زیادی در میان افراد پیدا کرده اند زیرا خاصیت درمانی زیادی دارند. روغن میخک نیز یک روغن بسیار موثر برای درمان آفت دهان و تسکین درد آن است. دندانپزشکان از این ماده برای تسکین دندان درد استفاده می‌کنند.

۴ قطره از روغ میخک را به نصف قاشق چایخوری روغن زیتون اضافه کنید. دهان خود را با آب گرم تمیز بشویید. یک پارچه نخی تمیز را در ترکیب روغن فرو ببرید و به مدت ۵ دقیقه روی زخم قرار دهید. اینکار را دو بار در روز تکرار نمایید.

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۰۴۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها

راضیه کشاورز ملکی با اشاره به هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه فضای مجازی، عدم‌اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی را از دلایل موثر در مصرف بالای دارو‌هایی دانست که بدون نسخه هم بفروش می‌رسند.

به گزارش ایلنا، به گفته وی، این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده، تاثیر بیشتر و بهبودی سریعتر است، یک باور غلط می‌باشد و هیچوقت نباید دارو‌های OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوز‌های بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده، استفاده کرد. اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد و اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه دارو‌های OTC ادامه پیدا کند، حتما عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

این کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سلامت غذا و دارو همچنین توجه به فرهنگ‌سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه‌شده و بدون توجه به هشدار‌ها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این دارو‌ها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این‌باره آموزش‌های دقیق و فرهنگسازی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مردم نباید تصور کنند که این دارو‌ها خطرات و عوارض کمی دارند. مهم نحوه مصرف آنهاست که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز ملکی خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو براساس دستورالعمل‌های روی برچسب، طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروسازی که در داروخانه حضور دارد، می‌باشد.

دیگر خبرها

  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده‌ درد کمک می‌کند
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها