Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@15:04:51 GMT

روش‌های پیشگیری و درمان طبیعی آفت دهان

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۹۱۰۱۸

روش‌های پیشگیری و درمان طبیعی آفت دهان

خبرگزاری میزان- باکتری‌های موجود در دهان یکی از دلایل ایجاد آفت دهانی محسوب می‌شود. همیشه از این مسئله مطمئن شوید که دهانشویه شما کیفیت بالایی داشته و یا حداقل دوبار در روز آب نمک غرغره کنید. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،افت دهان در واقع جراحت کوچکی است که بر روی دهان ظاهر می‌شود. آن‌ها را می‌توان از روی رنگشان شناسایی کرد چرا که اغلب خاکستری، مایل به زرد یا سفید با حاشیه‌ی قرمز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آفت‌های دهانی گاهی در اطراف گونه‌ها، در امتداد لثه، روی لب‌ها و زبان هم ظاهر می‌شود. آفت‌های دهانی بسیار شبیه تبخال هستند، اما عامل بروز آن‌ها یکسان نیست. معمولا تبخال‌ها به خاطر ویروس سیمپلکس هرپس به وجود می‌آید. علل بروز آفت دهان دلایل زیادی برای به وجود آمدن آفت دهان وجود دارد از جمله: اضطراب، رژیم غذایی بد، احساسات مختلف و زخم روی دهان. از طرفی به نظر می‌آید که آن‌ها زمانی رخ می‌دهند که سیستم ایمنی بدن به دلایلی همچون بارداری یا PMS ضعیف شده باشد. در موارد نادر، یک آفت دهانی با خستگی مفرط، تب و تورم غده‌ها همراه است.
باکتری‌های موجود در دهان یکی از دلایل ایجاد آفت دهانی محسوب می‌شود. همیشه از این مسئله مطمئن شوید که دهانشویه شما کیفیت بالایی داشته و یا حداقل دوبار در روز آب نمک غرغره کنید. همیشه دوبار در روز مسواک زده و نخدندان بزنید. از مسواک نرم استفاده کرده و هنگام مسواک زدن زیاد آن را فشار ندهید چرا که با این کار احتمال آسیب به لثه و ایجاد آفت دهانی زیاد می‌شود. درمان طبیعی آفت دهان تا حد امکان از خوردن غذا‌های تند خودداری کنید چرا که این غذا‌ها باعث بد‌تر شدن آفت دهانی شده و به سوزش آن می‌انجامد. بهترین راه مقابله با درد آن، مکیدن یخ است. از طرفی ویتامین B۱۲، اسید فولیک و آهن هم می‌تواند به تقویت ایمنی بدنتان در برابر آفت دهانی کمک کند. استفاده از گیاهانی نظیر گیاه گون و باکو هم باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. انتهای پیام/ خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود. (منبع: medicinenet)

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۹۱۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدصادق خیاطیان با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویدادهای علمی وفناوری در حوزه سلامت، از جمله کنگره کنسرژنومیکس، تصریح کرد: شکل گیری کمیته تجاری سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه ای است که می تواند در شکل گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور، اثربخش باشد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم آماده تقویت و حمایت از استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه هایی است که مورد تایید کمیته تجاری سازی در نمایشگاه یا جشنواره ایده تا استارت ‌اپ قرار می گیرند.

رئيس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه سلامت از موضوعات راهبردی صندوق است، معاونت توسعه این نهاد، را مسئول همکاری های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسرژنومیکس معرفی کرد .

 مصطفی زمانیان عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با بیان اینکه بر اساس بررسی های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند می توانند در مدل‌های تامین مالی پروژه های اجتماعی مشارکت کنند افزود : صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل ها می‌تواند انگیزه ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه گذاران حوزه سلامت به ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

در بخش دیگری از این نشست، دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت و رئيس کنگره کنسرژنومیکس درباره شکل دهی برنامه هایی که در دستور کار کنگره قرار دارد و جذب کمک نهادهای مالی برای برگزاری این رویداد، توضیحاتی ارائه کرد. 

همچنین سیدجواد مولا دبیر علمی کنگره کنسرژنومیکس، نحوه برگزاری این رویداد را تشریح کرد.

در ادامه این نشست، پرویز کرمی دبیر کمیته تجاری سازی کنگره کنسرژنومیکس ضمن تشکر از اهتمام صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت های حوزه پیشگیری و درمان گفت: امسال برای نخستین بار در کنار موضوع و اهداف علمی کنگره کنسرژنومیکس، تلاش شده برای شکل دهی زیست بوم پیشگیری و شخصی سازی درمان و شبکه سازی در ان اقدام شود. 

دومین کنگره کنسرژنومیکس با محورهای تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکرهای سرطان، از 2 تا 4 آبان ماه 1403 در تهران برگزار می شود. 

این رویداد در سه بخش علمی، تجاری سازی و مسوولیت پذیری اجتماعی، میزبان علاقه مندان خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد